Клуб "Ен Пи Си" и турнира по конен спорт "Албена бийч" ще реставрират храма на Кибела

    Минути преди да стартира ГРАНД ПРИ на международният турнир „Албена Бийч“ бе обявена една от  най-благородните новини, която се роди в дните на състезанието. Клуб „Ен Пи Си“ и организационният  комитет на турнира по конен спорт „Албена бийч“ ще реставрират  храма на Кибела.

    По проект тези дни ще стартират реставрационните дейности на храмовия комплекс на богинята  Кибела, които ще бъдат извършени с финансовата подкрепа на домакините и организаторите на турнира.  Това стана ясно днес след среща на кмета на община Балчик Николай Ангелов и председателя на ездови  клуб „Ен Пи Си“ Николай Панчев по време на Седмия международен турнир по конен спорт на к.к.  „Албена“.
    Кметът на Балчик Николай Ангелов бе сред гостите на спортното мероприятие и участва в церемонията  по награждаването на победителите на единия от паркурите по-рано днес. Николай Панчев благодари от  свое име и от името на организационния комитет на спортното състезание за предоставената възможност  да участва в съхранението на уникалния и единствен по рода си запазен у нас и в региона храм на  богинята Кибела.

Натиснете за голям размер


 За повече информация относно "Албена бийч" 2008